Horeca & Food

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten en mogelijkheden voor de Horeca & Foodindustrie

Productie:
Deze professionele producten worden geleverd met uw private label of onder de merknamen Micochem en Orphisch. Wij kunnen naar wens de specificaties van deze producten aanpassen, denkt u hierbij aan geur, kleur en viscositeit. Heeft u zelf een receptuur of product en zoekt u een (nieuwe) producent? Wij bieden de mogelijkheid om dit exclusief voor u te produceren, hierbij spelen volume, regelgeving en beschikbaarheid van grondstoffen een belangrijke rol.

Verpakking:
Onze verpakkingsmogelijkheden variëren van 750 ml sprayflacon tot 1000 liter container, ook hierin zijn wij flexibel als het gaat om kleur, formaat en materiaal. Wij leveren tevens dispenser vullingen onder private label.

Directe levering:
Wilt u uw producten rechtstreeks laten leveren bij uw klant? Deze dienst bieden wij naar wens en in overleg, uw producten worden met blanco bon en voorzien van uw eigen label verzonden.

Monsters en prijzen:
Wilt u monsters, prijzen of product specifieke informatie ontvangen, stuur dan een mail naar info@paloma-horgen.nl met uw vraag.
Voor de productie van uw eigen product/receptuur maken wij graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Foodindustrie

- Chloorreiniger
- Schuimreiniger
- Zuurreiniger
- CIP Cleaner
- Desinfectant (quaternaire ammoniumverbinding)


Horeca

- Handafwas
- Machinale vaatwas
- Machinale vaatwas chloorvrij
- Naglans
- Krattenreiniger
- Apparaten ontkalker
- Keukenontvetter
- Oven en grilreiniger
- Handzepen
- Traditionele reinigers

Comments are closed.