Persoonlijke hygiëne

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten en mogelijkheden voor persoonlijke hygiëne en verzorging.

Productie:
Deze professionele producten worden geleverd met uw private label of onder de merknaam Orphisch. Wij kunnen naar wens de specificaties van deze producten aanpassen, denkt u hierbij aan geur, kleur en viscositeit. Heeft u zelf een receptuur of product en zoekt u een (nieuwe) producent? Wij bieden de mogelijkheid om dit exclusief voor u te produceren, hierbij spelen volume, regelgeving en beschikbaarheid van grondstoffen een belangrijke rol.

Verpakking:
Onze verpakkingsmogelijkheden variëren van 250 ml tube & speciale dispenser vullingen tot 1000 liter container, ook hierin zijn wij flexibel als het gaat om kleur, formaat en materiaal. Wij leveren tevens dispenser vullingen onder private label.

Directe levering:
Wilt u uw producten rechtstreeks laten leveren bij uw klant? Deze dienst bieden wij naar wens en in overleg, uw producten worden met blanco bon en voorzien van uw eigen label verzonden.

Monsters en prijzen:
Wilt u monsters, prijzen of product specifieke informatie ontvangen, stuur dan een mail naar info@paloma-horgen.nl met uw vraag.
Voor de productie van uw eigen product/receptuur maken wij graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Handreinigers & Healthcare

handzeep
- Industriële handreiniger met korrel
- Dispenserzeep ”Cristal rose”
- Dispenserzeep ”De luxe wit”
- Dispenserzeep ”Eco label groen”
- Hygiënische dispenserzeep
- Dispenserzeep ”Body and hair”
- Dispenserzeep ”Instant foam”
- Handalcohol en Alcohol gel (desco17)

 

Comments are closed.